HTML

BelFeszt - Belvárosi Fesztivál

A Belvárosi Fesztivál blogja. Fellépők, tervek, beszámolók, videók.

Index - Fesztivál

Nincs megjeleníthető elem

fesztblog 2009

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

A 2008-as Belvárosi Fesztivál

2009.06.19. 15:57 BelFeszt

Eluralkodott a fesztiválhangulat 2008 májusának utolsó hétvégéjén a belvárosban. Pénteken 14 órakor indult a fesztivál a civil szervezetek bemutatkozásával, majd a Táncdal Pódiumon Aradszki László, később pedig a Korda-Balázs páros léptek színpadra. Közben a Szomory Dezső téren felállított Jazz Színpadon örömzene szólt, fellépett többek között a Szakcsi Junior Trió, a Soul What!, illetve Dávid Viktória.

A Nagyszínpadon fellépett a Kaukázus, az Eric Sumo Band, és a Žagar. A későbbi órákban pedig különleges fejhallgatós csend-diszkó szórakoztatta a jelenlevőket.

Május 31-én szombaton egy Gyermek Színpaddal bővült a helyszínek száma, ahol egész nap a kicsik szórakoztatására koncentráltak: gólyalábasok, az Alma zenekar és a Ghymes részvételével. Volt báb- és mesejáték is, látható volt A dzsungel könyve, vagy A brémai muzsikusok is. Emellett kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és kötélpályák várták a gyerekeket.

A Táncdal Pódiumon délután Harangzó Teri, majd Komár László táncoltatta az érdeklődőket, majd pedig Koós János és Dékány Sarolta műsora következett. Az este befejezéseképpen Badár Sándor és Kovács András Péter vett rá mindenkit a nevetésre.

A Jazz Színpadon népi és jazz együttesek szerepeltek, többek között olyan fellépőkkel, mint az Armenian Jazz Quintett, vagy a Krakkói Jazz Zenekar.

A Nagyszínpadon koncertet adott a Heaven Street Seven, utánuk pedig a Quimby vette át a színpadot. 23 órától Downtown Movie - digitális szomszéd-konform köztéri buli következett, fejhallgatós-futurisztikus Park-Mozival, ahol két vásznon négy filmet tekinthettek meg az érdeklődők, többek között A Föld című nagyszabású természetfilmet.

Mindkét napon fiatal iparművészek kiállítása és vására is jelen volt a Szabadság téren, ahol kedvünkre nézelődhettünk, a Régiség Piacon antik érdekességeket kínáltak, a Civil Szervezetek Utcájában pedig hasznos információkat és érdekességeket tudhattunk meg az egyes szervezetekről.

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál 2008 belváros

A bejegyzés trackback címe:

https://belfeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr131195651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása