HTML

BelFeszt - Belvárosi Fesztivál

A Belvárosi Fesztivál blogja. Fellépők, tervek, beszámolók, videók.

Index - Fesztivál

Nincs megjeleníthető elem

fesztblog 2009

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozik ABÁDSZALÓK

2010.04.30. 10:20 hebeya

„Abádszalók a Tisza-tó élményközpontja” 

Belvárosi Fesztivál - Szabadság tér
2010. május 28-30.

Abádszalók város legfőbb turisztikai vonzereje a Tisza-tó természeti értékein alapul. Ez a sokak által kedvelt Tisza-tavi üdülőhely a mozgalmas vízparti üdülések helyszíne, a vízi sportok paradicsoma. Az Abádszalóki-öböl és környéke azok találkozóhelye, akik a vízi sportoknak hódolnak. Európában egyedülállóan itt lehet belvízi tavon a motoros vízi eszközöket használni. A vontatott siklóernyőtől a vízi banánon és bobon keresztül a jet-skyig mindent ki lehet próbálni. Az Attila-öböl természeti szépsége, a selymes víz, a vitorlát dagasztó szél, a vendéglátósok igyekezete, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy élményekkel gazdagodva távozzon és visszatérjen az ide látogató vendég.

A negyedszázada minden évben megrendezett „Abádszalóki Nyár” programsorozat keretében, mintegy 80 kulturális rendezvény várja az itt üdülőket, a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat. Zenei, képzőművészeti, sport és hagyományőrző programok váltják egymást. Pezsgő a strand éjszakai élete. Beach hangulat van az egész parton, discok, koncertek, virtuális játékvilág köti le a vendégsereget.

A Belvárosi Fesztiválon közelebbről is megismerkedhetnek a várossal és az általuk kínált programokkal, valamint a környék nevezetes hagyományőrző termékeivel.

 

 

 

 

 

 

 

 

A fesztiválig további információkat találhatnak az érdeklődők a www.abadszalok.hu honlapon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://belfeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr681963809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása